طرح توجیهی گاوداری شیری 30 راسی قیمت: 6000 تومان ![]() طرح توجیهی گاوداری شیری 30 راسیکلیات پرورش گاو تاریخچه نژادهای معروف گاو : شرایط تاسیس گاو داری پرورش گاوهای خشک : پرورش تلقیح مصنوعی : انواع مواد خوراکی مورد استفاده در گله داری : انواع علوفه : واکسیناسیون : مقید کردن دام : روشهای شیمیایی : حداقل مقدار بستر (کلش گندم ) مورد نیاز دام های مختلف در 24 ساعت اصول بهداشتی پیش از شیردوشی ماشینی : بهداشت سالن شیر دوشی : سیلو کردن علوفه : پرورش گوساله : پرورش گاو شیری : سم تراشی : بستر اصطبل : طرز استفاده از ماشین شیردوشی : جدول شماره 1 – ساختمانها جدول شماره 2 – وسایل و ماشین آلات جدول شماره 3 – تاسیسات و تجهیزات جدول شماره4 – کل سرمایهگذاری ثابت جدول شماره 5 – هزینههای جاری سالیانه طرح میانگین هدف جدول شماره 6 - سال اول جدول شماره 7 - سال دوم جدول شماره 8 - سال سوم جدول شماره 9 - مصرف خوراک به کیلوگرم در سال اول با توجه به ترکیب گله جدول شماره 10 - مصرف خوراک به کیلوگرم در سال دوم با توجه به ترکیب گله جدول شماره 11 - مصرف خوراک به کیلوگرم در سال سوم با توجه به ترکیب گله جدول شماره 12 – برآورد هزینه خوراک در سال اول جدول شماره 13- مخارج سالانه در سال اول جدول شماره 14 - درآمد طرح در سال اول جدول شماره 15 – محاسبه سود و زیان در پایان سال اول جدول شماره16 – هزینه خوراک در سال دوم جدول شماره 17- مخارج سالانه در سال دوم جدول شماره 18 - درآمد طرح در سال دوم جدول شماره 19 – محاسبه سود و زیان در پایان سال دوم جدول شماره20 – هزینه خوراک در سال سوم جدول شماره 21- مخارج سالانه در سال سوم جدول شماره 22 - درآمد طرح در سال سوم جدول شماره 23 – محاسبه سود و زیان در پایان سال سوم 31 صفحه توجه محصول بصورت دانلودی میباشد |
طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی تولیـد مربا، ترشی و خیارشور قیمت: 6000 تومان ![]() طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی تولیـد مربا، ترشی و خیارشور با ظرفیت 620 تن در سال مقـدمه: علیرغم نیاز کشور به واردات محصـولات کشاورزی، محدودیت دوره برداشت محصولات کشاورزی و فقدان امکانات کافی در جهت حمل و نقل سریع و صحیح این محصولات به بازارهای مصرف، موجـب از بین رفتن سرمایه های کــشاورزان داخلی و افزایـش نرخ واردات فرآورده های کشاورزی به کشـور میگردد. از دیگر سو نیاز به محصولات کشاورزی در تمام فصول، اهمیت یافتن روشی برای حفظ و نگهداری بلند مدت این محــصولات را در چندان مینماید. صنایع غذایی با ایجاد تغییراتی بر روی ماده خام میتوانند پاسـخگوی هر دوی این مشکلات باشند. هدف عمده صنایع غذایی بر دو نکته فوق استوار است، یعنی فرآوری مواد غذایی به گونه ای که بتواند با دارا بودن ماندگاری زیاد ، مانع از فساد این مواد شده و امکان استفاده از آن را در تمام طول سال فراهم آورد. این فرآوری به فراخور ماده غذایی مورد نظر میتواند تهیه کنسرو، کنسانتره، مربا، ترشی، شور و... باشد. ارائه کنندگان این طرح با در نظر داشتن سه مورد اخیر یعنی تهیه انواع مربا ، ترشی و خیارشور قصد دارند گامی در جهت پیشبرد صنایع غذایی کشور برداشته و نیز با ایجاد زمینه برای اشتغال نیروی ماهر و نیمه ماهر خصوصا بانوان در رفع معضل بیکاری سهیم شوند. |
پاورپوینت خصوصی سازی و سیاستهای صدر اصل 44 قانون اساسی قیمت: 3000 تومان ![]() عنوان پاورپوینت: خصوصی سازی و سیاستهای صدر اصل 44 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران |
آموزش کامل تکنیکهای تستزنی مهندسی معکوس قیمت: 3000 تومان ![]() آموزش کامل تکنیکهای تستزنی مهندسی معکوس |
دانلود بانک ایمیل خریداران اینترنتی قیمت: 5000 تومان ![]() بانک ایمیل خریداران اینترنتی |