سوالات آیین نامه راهنمایی و رانندگی

دانلود نمونه سوالات تستی و تشریحی آیین نامه راهنمایی و رانندگی+جزوات

سوالات آیین نامه راهنمایی و رانندگی

دانلود نمونه سوالات تستی و تشریحی آیین نامه راهنمایی و رانندگی+جزوات

معایب و فواید کفپوشهای گوناگون چیست؟ چه تفاوتی دارند لمینت

معایب و فواید کفپوشهای گوناگون چیست؟ چه تفاوتی دارند لمینت پس از نصب و تمیز کردن می توان همان لحظه استفاده کرد چون چسب به کار  نمی رود  پس به کف هیچ اسیبی هم نمی رسد فرق پارکت و لمینت با کف پوشهای چوبی یا سرامیک چیست؟ از معایب پارکت و لمینت یا کفپوش‌های چوبی نسبت به سرامیک، مقاومت کم آنها در برابر سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی کف نسبت به کفپوش سرامیک می‌باشد که می‌توان گفت استفاده لمینت در صورت گرمایش از کف مناسب نیست هرچند برخی از شرکت‌های تولیدکننده با افزایش ضریب انتقال حرارتی سعی در رفع این نقص نموده‌اند اما با این حال استفاده از آن توصیه نمی‌شود.

پارکت‌های لمینت مشکلاتی که پارکت‌های دیگر دارند از قبیل ایجاد سر و صدا موقع راه رفتن، یا نم و رطوبت و خطر آتش‌سوزی را به آن اندازه ندارند ولی عاری از آن هم نیستند. این کفپوش‌ها هم نیاز به واکس‌زدن دارند. در صورت نفوذ رطوبت یا کثیفی به زیر آنها تمیز کردنشان مشکل می‌باشد. در تابستان، گرم شدن هوا باعث انبساط کفپوش‌ها شده و به مرور به آن آسیب می‌رساند مگر اینکه فضایی برای این قضیه در نظر گرفته شود که این موضوع هم مشکل نفوذ آب را به زیر کفپوش به دنبال خواهد داشت.

ایجاد درز بین لمینت به دلیل عدم رعایت میزان انبساط و انقباض یا تراز نبودن کف، شکستن قفل‌ها به دلیل گذاشتن اجسام سنگین یا عدم توجه به ضخامت لمینت، قابل شستشو نبودن (قابلیت طی‌کشی دارد)، قابل استفاده نبودن در گرمایش از کف بخصوص در لمینت‌های دارای مغزMDF ، خط و خش سریع استانداردهای (AC1 – AC2 ) از دیگر معایب لمینت محسوب می‌شود.
۱-۲-۴. اجزاء تشکیل دهنده:

لایه‌های تشکیل دهنده پارکت لمینت عبارتند از:
– لایه فوقانی: از ترکیب اکسید آلومینیوم اشباع شده با رزین می‌باشد که باعث زیبایی و استحکام محصول شده است.

- لایه کاغذ طراحی: لایه طراحی از جنس کاغذ بوده و در پروسه تولید بین لایه فوقانی و لایه اصلی (HDF) قرار گرفته و مشخص کننده طرح و رنگ می‌باشد.

- لایه میانی HDF: لایه اصلی پارکت لمینتHDF  محسوب شده و با فشردگی بسیاری که داراست، استحکام فوق‌العاده به همراه حداقل جذب آب را به ارمغان آورده است.

- لایه تحتانی: که از ترکیب رزین و یک لایه عایق تشکیل شده است که مستقیما بر روی فوم مصرفی قرار می‌گیرد (شکل ۱).

مشخصات فنی: لمینت‌ها معمولاً مستطیل شکل هستند و ابعادی در حدود عرض بین ۱۴ تا ۲۵ سانتیمتر و طولی بین ۱۲۰ تا ۱۴۰ سانتیمتر دارند، ضخامتلمینت‌ها معمولاً ۸، ۱۰ و ۱۲ میلیمتر است (شکل ۷). توصیه می‌شود برای منازل از پارکت‌های با ضخامت حدود۸ میلیمتر و در مکان‌های عمومی با تردد بالا از انواع ۱۲ میلیمتر آن استفاده شود. لمینت را روی فوم نصب می‌کنند، لمینت‌ها دور تا دور و در هر چهار ضلع دارای شیارهایی (کلیک) هستند که در هنگام نصب، شیارها در یکدیگر قفل می‌شوند یا به اصطلاح کلیک می‌شوند و همین کلیک‌ها عامل ثابت نگهداشتن لمینت‌ها بر روی کف می‌باشد، و به همین علت نوع کلیک لمینت انتخابی بسیار با اهمیت است، لمینت به کف زیرین خود آسیب نمی‌زند و می‌توان تا چند بار آن را جمع و در محل دیگری مجدداً نصب کرد، لمینت به راحتی خش بر نمی‌دارد، همچنین در اثر حرارت سیگار نمی‌سوزد، فوم زیر لمینت باعث می‌شود تا هم عایق صدا باشد و هم عایق حرارت و برودت. سرعت نصب لمینت بسیار بالاست به عنوان مثال ۱۰۰ متر مربع تقریبا در یک روز به اتمام می‌رسد و بلافاصله پس از نصب می‌توان وسایل را بر روی آن چید، لمینت‌ها به طور معمول آنتی‌باکتریال و ضد حشره هستند، لمینت‌ها نسبت به آب نیز مقاومت خوبی دارند و به راحتی پارکت، آب را به خود جذب نمی‌کنند، البته این به معنای ضد آب بودن لمینت نیست و اگر آبی بر روی آن ریخته شد بایستی به سرعت جمع شود، لمینت‌ها بر اساس ضریب سایشی (پاخور) دارای استانداردهای مختلفی هستند که با AC نشان داده می‌شوند مانند AC2, AC3, AC4 .

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.