نقشه های ساخت گاوداری گوشتی یکصد رأسی دانلود نقشه های ساخت گاوداری یکصدرأسی گوشتی: این نقشه ها شامل کلیه پلانها از پی - فوندانسیون - دیوارها - سقف - آهن آلات - میلگرد - صفحه ستون و غیره برای ساخت گاوداری گوشتی صدرأسی و در19 صفحه و توسط مهندسین تعاونی دامداران طراحی شده است. این محصول مشتمل بر: دو فایل پی دی اف است که مجموعا 19 صفحه دارند. همچنین تمامی پلانها در ابعاد بزرگ (45 فایل jpg با رزولوشن تقریبی 3000 * 4000 پیکسل) اضافه شده است. نمونه ای از نقشه های ساخت گاوداری را به صورت کوچک شده در زیر مشاهده نمایید: مهمترین نژاد های گاو گوشتی ایران 1. نژاد شورت هورن گوشتی: این نژاد دورهام نیز نامیده می شود،خاستگاه آن انگلستان است وبطورکلی از لحاظ دامپروری فوق العاده قابل توجه است.فقط در نتیجه انتخاب ومراقبت دائم وبکار بستن اصول دامپروری بدست آمده است. خصوصیات این نژاد عبارتند از: الف: نژاد شورت هورن ،قرمز ابرش یا سفید است .رنگ ابرش رنگی ناهمگن است وبر اثر ژنهای عامل رنگ قرمز ورنگ سفید بوجود میاید .پوست بدون رنگ دانه است. ب: شاخ این نژاد کوتاه است وبرخی از انواع آن بدون شاخ اند. پ: وزن متوسط گاوهای بالغ در نرها 900-700 کیلوگرم ودر ماده ها 600-500 کیلوگرم است. ت: این نژاد دارای گوشتی ممتاز وعضلانی ،مرمری وترد است. 2-نژاد شاروله: بخش زیادی از گاوهای گوشتی فرانسه از این نژاد تشکیل شده ویکی از بهترین نژادهای گوشتی گاو است.این نژاد سفید یا کرم ،بدون لکه است .از نظر جثه یکی از بزرگترین نژاد هاست.از نظر کار نیز اهمیت دارد. خصوصیات این نژاد عبارتند از : الف:شاخ دارند. ب:نرها در 4 سالگی بیش از 1200 کیلوگرم وزن دارند وسرعت رشد آنهازیاد است.وزن ماده ها بعد از بلوغ 610 کیلوگرم است. پ:وزن گوساله هنگام تولد 5/38-36 کیلوگرم است. ت: بازده لاشه در این نژاد در حدود 70 تا 73% است. ث:به سبب نازک وباریک بودن گوساله ،زایمان براحتی انجام میگیرد واحتمال سختزائی 2%است. 3- نژاد هرفورد: مرکز اصلی پرورش این نژاد در غرب کشور انگلستان است . یکی از عوامل رشد سریع وگوشتی شدن حیوان وجود چراگاه های پرآب وعلف وهوای مساعد این منطقه است. خصوصیات: الف:این نژاد مخصوص پرواربندی است وگوشتی لذیذ وپرچرب دارد. ب:در هنگام بلوغ ،وزن این گاوها به 1100 کیلوگرم ووزن نرهای اخته آنها حتی به 1400 کیلوگرم نیز رسیده است. پ:این نژاد ابلق قرمز وانتهای دست وپای آن سفید و پوزه سفید روشن است. 4-نژاد آبردین آنگوس: گاوهای این نژاد عموما به آنگوس معروفند. اصل این نژاد از اسکاتلند است.واز آن جا به جاهای دیگر انتقال یافته است. خصوصیات این نژاد: الف:سرکوتاه وقسمت پیشانی نوک تیز است. ب:جثه،زیاد بزرگ نیست ،فقط به سرعت رشد میکند. پ:با توجه به این که بیشتر کارهای اصلاح نژاد روی گوشت انجام میشود،مقدار شیر آن کم وفقط برای تغذیه گوساله کافی است. سایر نژادها: 5- دوون 6 - هایلند 7 - لینکن قرمز 8 - سات دون 9 - ساسکس 10 - ولش سیاه 11 - لیوینگ 12 - گالوی جایگاه پرواربندی گاو: در اصطبل های پرواربندی ،مسئله اساسی محافظت گاوها از سرمای وگرمای زیاد است. اصطبل های پرواربندی در مقایسه با اصطبل های گاوشیری از نظر ساختمان ساده تر و ارزانترند. برای پرواربندی گاوهای گوشتی و پرواری به ساختمان های گران و لوکس نیاز نیست. به دلیل مطرح نبودن شیردوشی این اصطبل در مقایسه با اصطبل های گاوشیری ارزانتر و اقتصادی تر است. اصبل های پرواری یا گاو گوشتی به شکل های متفاوتی طراحی وساخته می شوند و معمولا در کشورهای اروپایی از هر دو سیستم بسته و سیستم باز برای پرورش گاوهای گوشتی یا پرواری استفاده می شود. از نظر طراحی و نوع ساختمان تفاوت زیادی بین اصبلهای گاوشیری یا پرواری وجودندارد یعنی اصول طراحی آنها یکی است. اما در اصطبل های پرواری تهویه اهمیت خاص دارد. بخشهای مختلف اصطبل های پرواربندی عبارتند از: 1-محل استراحت 2- آخورها وآبشخورها 3- محل ذخیره علوفه ومواد کنسانتره 4- محل گردش یا بهاربند محل استراحت از نظر طراحی مهمترین بخش اصطبل های پرواری محسوب می شود. این محل سقفدار و سه طرفه آن با دیوار محصور شده است و جنوب یا شرق آن باز است. معمولا در جنوب آن بهاربند طراحی می شود. این محل استراحت گاو با ریختن بستر همراه با کود گاو ، محل مناسبی در زمستان خواهد شد. جمع در اصطبلهای گاو گوشتی و پرواری یکی از مهمترین تاسیسات، آخوراست. محل آخور ممکن است در محل استر احت یا در بهاربند باشد. آخوردونوع است: سیار و ثابت آخور سیار از چوب وورق گالوانیزه ساخته می شود اما در آخور ثابت از مصالحی مانند آجر، بلوک سیمانی و بتون استفاده می شود. طول آخور مورد نیاز برای گوساله های گوشتی 65-55 و برای گاو گوشتی بالغ 75 تا 65 سانتی متر توصیه شده است. اگر آخور دو طرفه باشد عرض آن 120 سانتی متر و اگر یکطرفه باشد عرض بخش پایین آن 45 سانتی متر و بالای آن 75 سانتی متر توصیه شده است. بخش پایینی آخور باید از سطح زین 10 تا 15 سانتی متر بالاتر ساخته شود. نقشه های ساخت گاوداری گوشتی یکصد رأسی، در قالب یک فایل زیپ به حجم 30 مگابایت و به قیمت 15000 تومان می باشد که پس از ثبت سفارش و پرداخت هزینه، می توانید بلافاصله نقشه ها را دانلود نمایید. |