سوالات آیین نامه راهنمایی و رانندگی

دانلود نمونه سوالات تستی و تشریحی آیین نامه راهنمایی و رانندگی+جزوات

سوالات آیین نامه راهنمایی و رانندگی

دانلود نمونه سوالات تستی و تشریحی آیین نامه راهنمایی و رانندگی+جزوات

چگونه ذرت را بپزیم ؟

 چندین روش پخن ذرت چگونه ذرت طبخ کنیم؟
 
 
 
ذرت یک نوع از سبزیجات بسیار خوشمزه است که می توان آن را به تنهایی یا به عنوان مخلفات درهنگام صرف غذاهایی مثل استیک، جوجه و یا در بسیاری از دستورپخت غذاهای گیاهی مورد استفاده قرار داد. ذرت برای پیک نیک، باربکیو و یا در روزهای طولانی تابستان  فوق العاده است. ذرت را می توان به روشهای گوناگون پخت اما رایج ترین آنها کباب کردن، جوشاندن و روی آتش پختن است. اگر می خواهید بدانید که سریعترین روش پخت بلال چگونه است مراحل زیر را دنبال کنید.

 
محتویات یا مواد لازم:
 
2 عدد بلال
 
1 قاشق غذاخوری شکر (فقط برای روش جوشاندن)
 
3 قاشق غذاخوری کره ی بدون نمک
 
نمک برای طعم و مزه
 
فلفل برای مزه دار کردن

 

روش 1 از 4: جوشاندن
 
1    یک قابلمه را برای جوشاندن آب انتخاب کنید. اطمینان حاصل کنید که قابلمه به اندازه ی کافی بزرگ باشد تا دو عدد بلال در آن جا بگیرد.
 
 
2    بلال را پوست بکنید. برای این کار غلاف بلال را از بالا جایی که رشته های ابریشمی (نوارهای مو مانند و تیره)دیده می شوند بگیرید و تا پایین بکشید و جدا کنید.
 

3    بلال ها را بشویید. بلال ها را در آب سرد بشویید تا هرگونه جسم خارجی از آن جدا شود.
 
 
4    شکر را به آب در حال جوش بیفزایید (اختیاری). یک قاشق غذا خوری شکر به آرامی به آب بیفزایید تا ذرت ها شیرین شوند.
 

5   ذرت ها را درون قابلمه ی آب قرار دهید. به آرامی ذرت ها را داخل قابلمه ی آب قرار دهید.
 

6    صبر کنید تا آب به جوش آید. این کار تنها یک دقیقه زمان می برد.

7   ذرت ها را به مدت 5 الی 7  دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند بپزید. برای امتحان کردن اینکه پخته شده اند یا نه، وقتی که در حال جوشیدن است میتوانید یک چنگال درآن فرو کنید تا اطمینان حاصل کنید که ترد شده است یا نه.
 

8   دانه های ذرت را با انبرک جدا کنید. در ظرف مورد نظر قرار دهید.

 
9   ذرت ها را سرو کنید. ذرت ها را با 3 قاشق غذاخوری کره بپوشانید و برای مزه دار شدن نمک و فلفل به آن بیفزایید.
 
 

روش 2 از 4: روش کباب
 
1  بلال را پوست بکنید. برای این کار غلاف بلال را از بالا جایی که رشته های ابریشمی (نوارهای مو مانند و تیره) دیده می شوند بگیرید و تا پایین بکشید و جدا کنید.
 

2   بلال ها را بشویید. بلال ها را در آب سرد بشویید تا هرگونه جسم خارجی از آن جدا شود.

3   تکه ای از یک ورق فویل آلومینیومی را جدا کنید. فویل باید به اندازه ای باشد که کاملا دور ذرت پیچیده شود.
 
4   روی ورق آلومینیومی کره بمالید. از قلم موی تمیزی برای پوشاندن کل ورقه ی آلومینیومی با 3 قاشق غذاخوری کره ی آب شده ی بدون نمک استفاده نمایید.
 

5   به کره نمک و فلفل بزنید. بسته به ذائقه ی خود میزان مناسبی از نمک و فلفل به کره بزنید.
 


7  سپس آن را برای 10 الی 12 دقیقه گریل کنید.


8   سرو کنید. اگر مایلید میزان بیشتری نمک و فلفل و کره بزنید.

 

روش 3 از 4: تنوری کردن
 

1    آون را تا دمای 350 درجه ی فارنهایت (175 درجه ی سانتیگراد) گرم کنید.



2    دو عدد بلال را به طور مستقیم روی رف آون قرار دهید.
 
 

3    بلال ها را به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی که ذرتها نرم شوند، بپزید. وقتی که کار تمام شد آنها را از درون آون خارج کنید.
 
 

4    به ذرت خود چاشنی بیفزایید. 3 قاشق غذاخوری کره ی بدون نمک را به بلال بمالید و برای مزه دار شدن به آن نمک و فلفل بیفزایید.
 

5    سرو کنید. غلاف ذرت را جداکرده و از آن برای نگهداری ذرت در هنگام خوردن آن استفاده کنید.
 
 

 

روش 4 از 4: روشهای دیگری برای پختن ذرت
 
1    پختن ذرت در مایکروویو
پختن ذرت در مایکروویو برای هر عدد ذرت به زمان 90 ثانیه احتیاج دارد.
 

2    پختن بلال اسپایسی (پر از ادویه و تند). بلال را میتوان با ادویه های متعدد و متنوعی پخت.
 
 
3    پختن ذرت آتیشی روی گریل. این نوع گریل شده ی ذرت به شدت خوشمزه و کاملا قهوه ای رنگ میشود.


نکات
 

     انواع متعددی از ذرت وجود دارند. ذرت شیرین و چرب شیرین ترین نوع ذرت در بازار است.اگر از این ذرت دو رنگ استفاده می کنید لازم نیست به آن شکر بیفزایید.

 

    هنگام کندن پوست ذرت سعی کنید که رشته های ابریشمی را همراه با غلاف بگیرید.اینکار باعث می شود که این رشته ها راحتتر جدا شوند.

 

    ذرت ها را همراه با کره سرو کنید.

 

    یک نان هات داگ را پر از کره کنید و بلال خود را درون آن بغلتانید.

 

هشدار
 

    مراقب باشید با آب داغ خود را نسوزانید.

 

    قبل از سرو کردن اجازه دهید ذرت خنک شود.

 

    همواره هنگام برداشتن در ظرفی که آب درون آن در حال جوشیدن است صورت خود را دور بگیرید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.